Over mij

Over mij

Hidde Bouwmeester, je weet wel diegene van twitter met die informatieve twitterdraadjes over Rusland en de oorlog in Oekraïne. Verder ben ik historicus, onafhankelijk analist gespecialiseerd in de geschiedenis van de internationale betrekkingen en Oost-Europa in het bijzonder. Mijn artikelen en analyses gaan vaak over de huidige oorlog in Oekraïne. Ik duid het nieuws over Oost-Europa graag van een afstand en daarom speelt de geschiedenis ook een belangrijke rol in mijn artikelen.

Natuurlijk zijn er ook andere onderwerpen mogelijk om te duiden, zoals bijvoorbeeld over het Pools-Litouwse Gemenebest, hoe de Verlichting in Rusland plaatsvond of hoe Oekraïners door Rusland de afgelopen decennia werden gerussificeerd. Wil je iets meer weten van een bepaald onderwerp, voor een bescheiden vergoeding schrijf ik ook artikelen op aanvraag over een bepaald onderwerp. Mail dan naar jhbbouwmeester@gmail.com of bel 0634164279. Vaste leden van o.a mijn Buy my Coffee kunnen stemmen over potentiële artikelen. Wil je lid worden, dat kan al voor een paar euro per maand.

--------

Ik publiceer op deze website journalistieke en andere artikelen. Voor het deel ervan dat geen opbrengsten heeft uit publicatie elders vraag ik donaties via Reporters Online. Er is geen retourbeleid, aangezien er geen fysiek product wordt geleverd. Met een donatie steun je verdere publicatie van mijn journalistieke werk. Donaties kun je betalen met iDeal, PayPal en overboeking.

Administratie en support van de betalingen op deze site worden verzorgd door:

Reporters Online B.V.
Leidseplein 32 2013 PZ Haarlem
support@reportersonline.nl
Kamer van Koophandel: 65844173
BTW-nummer: NL856284105B01
Telefoon: 0616477336

Voor vragen over betalingen kun je je wenden tot Reporters Online via bovenstaand mailadres. Meer informatie over onze donaties en onze algemene voorwaarden:

https://reportersonline.nl/ro-information/algemene-voorwaarden-reporters-online/

Mijn gekozen waardering € -