Maandelijkse donaties

Door uw maandelijkse bijdrage maakt u mijn werk mogelijk en ondersteunt u onafhankelijke publicaties, wat bijdraagt aan de vrije verspreiding van educatie en de bestrijding van desinformatie. Uw steun zorgt ervoor dat ik mijn kennis en inzichten kan blijven delen over de geschiedenis van Oost-Europa in een toegankelijke vorm. Hier probeer ik voor een breed publiek geschiedenis, maar ook academische stukken aan een breed publiek te verduidelijken. Zodat bepaalde theorieën niet enkel zich tot het wetenschappelijke debat beperken, maar bij een breder publiek bekend is. Dit kunt u doen door een maandelijkse bijdrage te doen.

-----

Ik publiceer op deze website journalistieke en andere artikelen. Voor het deel ervan dat geen opbrengsten heeft uit publicatie elders vraag ik donaties via Reporters Online. Er is geen retourbeleid, aangezien er geen fysiek product wordt geleverd. Met een donatie steun je verdere publicatie van mijn journalistieke werk. Donaties kun je betalen met iDeal, PayPal en overboeking.

Administratie en support 

Het journalistieke werk op deze website wordt administratief ondersteund door Reporters Online, een netwerk van zelfstandige journalisten. Donaties worden door hen afgehandeld. Donaties kunnen worden betaald met iDeal, PayPal en overboeking. Er is geen retourbeleid, aangezien er geen fysiek product wordt geleverd. Voor vragen over betalingen kun je je wenden tot Reporters Online via support@reportersonline.nl.

Meer informatie over donaties staat in de algemene voorwaarden van Reporters Online. Deze zijn van toepassing op alle betalingen die via deze website verlopen.

Reporters Online B.V.
Leidseplein 32, 2013 PZ Haarlem
Kamer van Koophandel: 65844173
BTW-nummer: NL856284105B01
Telefoon: 06-16477336 (alleen voor administratieve vragen)

 

Steun me met een maandelijkse donatie


Maanddonatie Hidde Bouwmeester € -

Mijn gekozen waardering € -